Ok, oud en vergeetachtig….

Las pas een artikel over de “black hole”, waarmee gerefereerd werd aan de periode waarin nog niet je hele leven werd vastgelegd. Wanneer je waar was en met wie. Van kinderen die nu worden geboren werd volgens de schrijver alles opgeslagen. Dit in combinatie met slimme zoek, of liever gezegd “vind” machines zorgt er voor dat als je 20 jaar later iemand tegenkomt, je direct ziet wanneer en met wie je degene eerder hebt gezien. Voor ons geldt dat er dus al een hele periode niets is geregistreerd. Zelf ben ik uit 1964 dus zullen ze over twintig jaar tegen mij zeggen: “Oh, dat was jouw black hole periode, geeft niet dat je het niet meer weet.” Ik weet niet wat ik er van moet vinden, ben soms best blij dat ik mensen en gebeurtenissen niet meer terug kan halen. Of ik vergeetachtig ben of het heb weggestopt? Zal mij eigenlijk roesten.

En over oud zijn, kijk even naar dit filmpje als je jezelf verveelt. Scroll door naar het einde, dat is best grappig. Ok oud en vergeetachtig. Ik zal het er mee moeten doen 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *