Many2More helpt Utrecht nóg beter op de kaart te zetten!

Begin juli is Utrecht het decor van Le Grand Départ. Dit wereldwijde wielerevenement belooft een fantastisch spektakel voor de stad Utrecht te worden. Wat creatieve Utrechters hebben het  initiatief genomen om bomen in te pakken in de bekende Bolletjestrui.

Deze trui, die bij de touretappes te winnen zijn, maken een duidelijk herkenbaar onderdeel uit van de Tour de France. Met name de bolletjes trui heeft een sterke visuele associatie met de tour. Het is voor ondernemers lastig om hun bedrijf te koppelen aan Le Grand Depart in Utrecht.

Samen bieden we deze bedrijven de mogelijkheid om bomen voor de deur bij hun zaak in te pakken met witte stof bedrukt met rode bollen. Een mooie manier voor Utrechtse ondernemers om hun betrokkenheid bij de tour direct zichtbaar te maken.

Naast deze associatie geven de ingepakte bomen een feestelijk beeld en dragen bij aan de unieke uitstraling van Utrecht. Als Utrechts consultancy bedrijf wilde Many2More graag haar steentje bijdragen.

Ook een boom bestellen? Kijk op www.boommetbolletjestrui.nl voor meer informatie

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *