Many2More Nieuwsbrief mei 2015

  • Nieuwe website

De afgelopen week is onze nieuwe website live gegaan. De opzet en inhoud sluit nog beter aan op wat onze klanten aangeven wat we voor ze betekenen. Als we terugkijken op de afgelopen twee jaar hebben we samen met onze klanten een aantal mooie trajecten doorlopen. Altijd op het snijvlak van Innovatie & Digitalisering en altijd vanuit een commerciële invalshoek. Thema’s als klantcontact, marketing strategie, sales- en business modellen, communicatie, customer engagement en inzet van Socials. Al deze onderwerpen vloeien in toenemende mate in elkaar over. Door de inzet van digitale technologie helpen wij je om jouw klanten nog slimmer te bedienen en te betrekken bij jouw organisatie.

  • Even voorstellen: Edwin Witvoet, Paul Joosten en ons content team

Graag willen we je voorstellen aan twee associate partners van Many2More, Edwin Witvoet en Paul Joosten. Data en dan met name slimme analyse op data wordt steeds belangrijker. Edwin is CEO van Jibe Company en met hem hebben we de afgelopen maand een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Jibe heeft data-analisten, en programmeurs in dienst die wij kunnen betrekken bij onze projecten. Naast intelligente analisten en analyse tools beschikt Jibe ook over een database waarin social data van meer dan 5.000 merken is opgenomen. Dit leidt tot verrassende inzichten en benchmarks die we in kunnen zetten bij onze klanten.

Het wordt steeds lastiger om je boodschap boven al het lawaai uit te laten komen, hoe goed je verhaal ook is. Paul is corporate storyteller, eigenaar van Dutopia en voormalig sales manager bij onder meer Oracle en Business Objects. Paul weet als geen ander hoe belangrijk het is om niet alleen duidelijk te maken wat je te bieden hebt maar vooral waar je voor staat. Een oprechte boodschap waar mensen zich in herkennen en waarmee ze zich verbonden voelen maakt hierbij het verschil. Paul beschikt over methodes en technieken om er voor te zorgen dat jouw verhaal een blijvende indruk achter laat.

Met de samenwerkingsovereenkomsten met Edwin en Paul hebben we twee mooie disciplines toegevoegd aan het Digital Innovation Team voor onze klanten.

  • MasterClass “Digital Innovation Day” (2 juni, Utrecht)

Medio mei geven inmiddels voor de derde keer een MasterClass Digital Innovation aan Nyenrode Business Universiteit. De deelnemers van dit post MBA programma het college beoordelen deze MasterClass met een 9.2 en hier zijn we best trots op. Gedurende het college behandelen we een case van een traditionele organisatie met een traditioneel business model. We tonen aan wat Digitale Innovatie voor hen de komende jaren kan betekenen. Dit niet alleen maar we laten live zien hoe je het kunt realiseren en we geven in grote lijnen aan wat er nodig is aan middelen, capabilities & skills.

Gebaseerd op dit succes organiseren we op 2 juni de MasterClass “Digital Innovation Day”. Download de brochure en schrijf je in.

  • Klantcase VvAA: MobileDoctors.nl

Voor VvAA heeft Many2More het customer engagement platform MobileDoctors.nl ontwikkeld en opgezet. Mobile Doctors is gericht op het versnellen van Digitale Innovatie in de zorg. Zorgprofessionals die voorop lopen wordt een podium geboden om hun verhaal te vertellen aan degene die aan willen sluiten. Altijd vanuit de dagelijkse praktijk en geen ellenlange verhalen. VvAA staat al ruim 90 jaar als ledenorganisatie en dienstverlener in het hart van de gezondheidszorg. De propositie van MobileDoctors sluit hier naadloos bij aan.

Op 22 mei organiseren we in Utrecht “Mobile Doctors Live”. Bekijk het promofilmpje dat Many2More heeft gemaakt. Een indrukwekkende line up van de zes meest toonaangevende Zorgvernieuwers in Nederland op het gebied van Robotica, Serious Gaming, Big Data, Quantified Self en 3D printing. Zo vertelt hersenchirurg Bon Verweij hoe hij een patiënt heeft voorzien van een nieuw schedel op basis va 3D print technologie.

Bij het customer engagement platform MobileDoctors is Many2More vanaf het allereerste begin betrokken. Van strategie, conceptontwikkeling, het bedenken formats tot aan implementatie en de productie van content. Bezoekersaantallen laten wekelijks een indrukwekkende groei zien net als de gemiddelde leestijd en het aantal downloads van artikelen en white papers.

  • Column “KPI’s: Killers of Potential Innovation”

Nieuw op de website is de rubriek “News & Views”. Hier delen we interessante artikelen die we tegenkomen. Soms zetten we ze door en soms voorzien we ze van commentaar. Ook schrijven we iedere week een column. De column van deze week gaat het over het beoordelen en aansturen van nieuwe initiatieven op basis van business cases en KPI’s: Killers of Potential Innovation.

Wil je jezelf abonneren op de nieuwsbrief of wekelijkse column? Stuur dan een mailtje naar info@many2more.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *